Beleef en proef de natuur op
landgoed Domaine Les Gonies

Wie zijn wij?

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Ton en Mirella.

Sinds 2000 zijn we eigenaar van Domaine Les Gonies. Nadat wij in Nederland jarenlang in de horeca hebben gewerkt en samen 3 jaar een eigen restaurant hebben gehad, wilden wij wat anders.

Op een andere manier leven, werken en genieten.

 

Op Domaine Les Gonies kunnen we leven in, van en met de natuur, werken en toch veel contact hebben met onze gasten en genieten van het franse leven.

Zij als kokkin, boerin en gastvrouw.

Hij als kelner, boer en manus-je-van-alles.

Ton Kodden

Mirella Kodden Slaa

Wat willen we?

Wij proberen onze gasten mee te laten beleven in datgene waar we zelf zo enthousiast over zijn. Dus heeft u vragen over hoe het leven zich op onze boerderij afspeelt, stel ze gerust. We nemen u graag mee bij het voeren van onze dieren, of voor een kijkje in onze moestuin.

Ons restaurant draait op producten van eigen bodem. We verbouwen onze producten op biologische wijze. Dat geldt ook voor het veevoer. We werken zo milieuvriendelijk mogelijk, afval dat eetbaar is gaat naar de varkens, hout dat bij de sloop vrijkomt wordt hergebruikt of gaat de houtkachel in. De rest van het afval dat geen bestemming heeft, wordt gescheiden en afgevoerd. Het spoelwater voor de toiletten van de camping wordt opgepompt uit de rivier de Lot. 

Bovendien geven we u graag uitleg over onze "groene" energiestroom. Op de schuur liggen zonnecollectoren. Onze centrale verwarming draait deels op zonne-energie en deels op hout uit ons eigen bos. Uiteindelijk streven we naar een CO2-neutraal bedrijf. Of dat lukt, de toekomst zal het leren! 

Ton & Mirella Kodden

Domaine Les Gonies

46700 Mauroux

France

© 2023 by SEA B&B.

  • w-facebook

Follow Us: